Tuesday, February 3, 2009

The big day...

THE CAKE....MADE BY 'US' ....THE Z&Z... I bancuh, king uli, then we assembled kira teruja lah jugak tengok hasil kami. Nama cake apa ye? May be Garden of Love kot or Basket of Love?... Dah dapat few orders dah ....
I buat bakul yang kat atas then bila king dah tengok dia buat dianye sendiri...ini hasilnya, of course la dia kata tangan Jawa bedong so basket dia lagi cantik..tapi jangan lupa Melayu ni yang bancuh..dia uli je..then Melayu ni lah yang decorate...But don't know what happened bila bakul ni sampai ke pihak sana....dia orang cicah kopi kot?


The flowers hadiah from Pak Tam and girlfriend...the sireh I yang letak jadi lah sireh junjung Melayu....he..he..By the way dalam family king I sorang je Melayu....Orng lain Jawe..ler termasuk the new addition..Popeye the Sailorman...he..he...Mak Shick jangan mare...

3 comments:

ziggy love farasha! said...

hehe.. bunga from paktam & girlfren tu mmg cun.. sesuci cinta kami walau terpalit kekusutan namun kusut bole terungkai n at the end of that day we'll realize that there are few things that we actually ignored and need to be looked again and again...

mrswongjowo said...

Well bunga 3 kuntum kat toilet tu sapa punye ye...jadi bunga rampai dah kout kena cincang..so pak tam happy ke sad? kalau rambut kusut pakai conditioner..kalau kes u all ni kena iron je la...

cahaya RAMA - RAMA said...

hehe..
when LOVE and Hate collides..
right now still dont know which one with the greater speed..
kire2 pakai ilmu hisab pun still nmpk same.. if same either die melekat or separate with same momentum lor..