Sunday, September 20, 2009



Dear friends… Mengingat kata-kata yang salah, hati yang berprasangka, janji yang terlupakan..Sikap & Sifat yang menyakitkan, di hari yang mulia ini izinkanlah ku mengucapkan mohon maaf ZAHIR DAN BATHIN …Selamat Hari Raya...

4 comments:

somuffins said...

Mrswongjowo, selamat hari raya maaf zahir dan batin. Seronok I baca fasal you bersolat di masjid tu. Thanks for sharing.

Rima said...

Selamat hari raya.. hows u?? long time tak dengar berita..

mrswongjowo said...

Somuffins..
Selamat Hari Raya to you to..you're welcome..:0) Next year kita boleh pergi lagi insyaallah..

Rima...

Selamat Hari Raya to you..Alhamdulillah I am OK..the whole week kat hutan Pahang..:) where broadband very slowwwww ..missing your cakes la Rima...Dah pindah ke?

Rima said...

Pindah in a few days time... ni still doing packing.. tak habis habis... dah tak de chance nak bake cos my baking pantry dah kosong.. macam sedih pun ade nak tinggal kan rumah ni.. maklum after so many years of trying to conceive, i finally got pregnant juga kat rumah ni.. err well not really hahhaha... i finally got pregnant when we did IUI... so in a way... bukan kat rumah, more like kat my gynea clinic hehehe.. will miss my kitchen but at the same time i cant wait to move to a bigger kitchen... hope i will feel comfy baking at my new place :o)