Friday, October 31, 2008

Qobb Qobb

Esok Qobb ada lawan Rugby kat Seremban. Katanya lawan KGV. Tapi problem IC tertinggal kat rumah..Macam mana mama nak hantar ke PutraJaya malam-malam ni..Anak-anak dgn 1001 masalahnya. Well my hubbynye solution tommorrow morning kita gerak ke Seremban.....the Oyeek lak called asked us to send camera and hairdryer?? Ada project katanya lepas exam..My hubby seronok sangat both sons dapat masuk Rugby School Team..Masa tournament selalunya we all gi and my husband akan terkedu...nak cheers old boys dia ke or anaknya team?? Hemm...

1 comment:

nurazzah8 said...

Salam,

alamak....tak clear lah gambar...kak uda tak cam saper nih... ni bukan Ana kan? atau Ida? agaknya Zai kut???? Alamak...saper lagi ya...junior2 kat Tiffin dulu... Kak Uda boleh imagine muka you all tapi tak ingat nama...
teringat lagik duk rumah besr tu ramai-ramai...

Kak Uda pun dah lupa nama penuh you all...
update lagi...contact Kak Uda...at this emel: nurazzah8@yahoo.com atau call my hp no: 019-267 1825