Thursday, October 8, 2009

GOOD LUCK QOBB

Ni masa munajat PMR...

My third PMR tapi I still gelabah lagi....Hope Qobb will do well and excel.... We went for the Solat Hajat Perdana before the exam. Sedih, syahdu... mixed feeling la tengok all the anak-anak salam dengan parents. Zaman kita dulu-dulu tak pernah buat cam ni kan. Nowadays dah ada programs all the students yang nak exam kena mintak maaf dengan guru and parents then sesama kengkawan..its good actually, kalau orang dah maafkan kita mesti hati jadi tenangkan.
My boy...used to be my anak bongsu for 12 years before princess muncul so a bit manja la. The day before exam I pergi lagi sekolah..tak kisah lah Pak Guard bagi ke tak I masuk je terus sambil angkat tangan. He wanted to see me...actually dia suruh mama hantar lots of food??? Today dah second day..waiting for his call. Yesterday he called after exam..mama cuma mampu berdoa ja...GOOD LUCK QOBB...
Next Thursday will be another solat Hajat Perdana..school Eriq lak...Wah another exam lagi besar..SPM. Got the news starting this year ada different grading..A+,A,A- semua akan muncul on the result! OMG tak tension ke bebudak tu depa buat cam ni?
And Champ yang kat rumah pun dah start final exam...huhh..huhh tapi dia memang Mat Selamba tak kisah pun....kalau lah mama dia ni kaki pot pet macam mana lah agaknya ye.... Anak-anak ... thinking about your future mama panic lah...May god bless us okay...

3 comments:

Rima said...

Good Luck to ur kiddoes.. i remember waktu my son went thru exams.. kita yang nak demam jadinye hehehe

mrswongjowo said...

Tq...betul mamanye demam..:)

somuffins said...

mrswongjowo.. I faham camana you rasa.

Good luck to all your children, semoga berjaya. Amin.